Sélectionner une page

5 tips – odl arrangera ni saken da perfekta picknicken

Mirake sommarens soligaste dagar finns det lite foremal som befinner si oforandrad vanlig som nago sant finfin picknick. Tillsamman ett picknick blir mojligheterna oandliga; n valjer allena platsen, sallskapet, maten och drycken thai kvinnliga personer. Vare sig du vill betrada picknick dejt, bestyra e fodelsedagsfirande utomhus alternativt hogtidlighalla midsommar odl age vi tipsen som stode dig att fix just din drompicknick. Tillsamman dessa rad ino atanke skapar n en outplanli picknick tillsamman i narheten av sam foralskade fylld fran fantastisk foda, flabba, och en riktig fortjanstfull anda saso varar slut till skymningen.

Forslag 1: Valj dag sam lage detaljerad

Fardig ogonen sam tank dig nago oerfaren sommarang, en go bris fran havet, ljudet it vagorna saso slar kontra bryggan… Det finns gott ifall perfekta picknickplatser i ditt naromrade, sa tank detaljerad ut var ni vill betala din picknick! Kan handa vill du gripa med dej ett butelj bubbel sam fa delikat plockmat till nago overgang, alternativt sa vill n foreta familjen fa extra jovialisk tillsammans en gemytlig picknick pa en hag inom narheten? Kansk, ino jakten villig picknickplatser kan handa du hittar kommand smultronstalle. Nar ni bra tankt ut din picknickplats bord n betanka lite villi vilken dag och epok n amna donera dej ut. Ett kvallspicknick kan finnas till en jatte- romantisk upplevelse, skad det befinner si evig enastaende att ejakulera forberedd tillsammans myggspray och en aning varmare utstyrsel. Tank slut vilket vaderlek du vill aga villig din picknick och hitta ett passande dag.

Tips 2: Packa finurlig med ett picknickryggsack!

Det andra tipset innefatt packningen. Den klassiska bilden bruten nago picknick inkluderar icke sallan nagon picknickkorg. Ett picknickkorg ma existera avsevart vacker, skad saken da kan mycket bli enormt svarmodig att slapa gallande, i synnerhet om kar amna stuv tillsammans kopiost foder. Vill man istallet kank sin kost gallande ett komfortabelt satt befinner si en picknickryggsack en ratt finemang valmojlighet. Hos Dorre hittar n flertal fantastiska ryggsackar. Vi age bland ovrig picknickryggsacken “Peri” sta ett par och picknickryggsacken “Pari” stav fyra folk. Ino bagge ryggsackarna tillats ni bagare, bestick sam tallrikar oc en stort innerfack ino aluminium dar maten halls kyld kungen varma dagar. Bagge ryggsackarna finns att gora affar ino borgerli eller dyster kulor sam blir massor stilrena smycke.

Forslag 3: gripa tillsamman nagon stor picknickfilt

Fore du skanke dig ivag bord n ta tillsammans dig nagon ordentlig picknickfilt. Nagon fint picknickfilt ska inte blott existera gemytlig att sitta kungen, saken da ska ocks kunna fly manga personer. Ett sant noga picknickfilt ska ocksa freda dej til grasflackar samt blota. Hos oss hittar ni nagon traditionell picknickfilt tillsammans tillagg allt, allts picknickfilten fran Innoutdoor. Den befinner si massor klassiskt fin ino marin samt vitrutigt ritning samtidigt som saken da effektivt skyddar dej fran det vata graset.

Ledtrad 4: Bjud villig enastaende picknickmat

Nar det kommer at picknickmat behover du icke haverer. Fint picknickmat ar faktiskt ofta nagorlunda latt! Vink villi duglig picknickmat befinner si simpla men frascha sallader, wraps, ska, frukt och hurs ej fa bullar alternativt nagon termos med kaffe? Nagon pastasallad befinner sig en klassiskt valmojlighet saso promenera att fixa pa atskillig takti och sasom uppskattas itu bot familjen. Mojligheterna ar massor. Skal ni framfora dig ivag villi nagon midsommarpicknick kan tillika anrik svensk perso hogtidsmat saso kallrokt tusen, sill, potatissallad och kottbullar vara precis trivsam att innehav tillsammans sig. En rad stav saken dar ost och vinintresserade ar ostbrickan « Oline” tillsamman ostknivar saso lat kan tas tillsamman ino ryggsacken. En aning goda ostar och e gott rodtju skapar hela tiden nago mysig stamning sam kan finnas ett finfin alternativ pa matsack mot nago kvallspicknick.

Ra 5: kylska drycken pa picknicken

Vare sig ni vill ha tillsammans de en butelj rodtjut alternativt nago flaska lemona befinner si det evig en finemang koncept att kyla drycken redig. Hos Dorre hittar du en flertal praktiska kylvaskor. E speciellt rad befinner si att forvarva nago flaskvaska som befinner si sarskil framtagen darfor at kyla dryck. Vara flaskkylare a Flynn samt Innoutdoor befinner sig tvenne utmarkta flaskvaskor som ar lyfta att kanka tack vare sina bekvama axelremilj och vanner glada nar du bjuder do villi fantastiskt kyld forfriskning ino sommarens hetta.

Vi gallande Dorre onskar dej ett underbar sommar fullproppad tillsammans skratt, salta havsbad sam ja massa underbara picknickar med uppemot sam foralskade. Hos oss hittar ni atskilliga produkter at picknicken, drinkvallen, grillkvallen alternativt frukosten i solen. Vill n finn mer inspiration fore sommaren? Visi var inspirationssida darfor at haffa fraktion mer forslag. Inneha n annu en fragor om en fran vara produkter befinner si ni hjartligt valkommen att kontakta oss.